Junior Onur UNURLU

2013-2014 1.DÖNEM / 10-B / PROGRAMLAMA TEMELLERİ ÖDEVLERİ

1.Ödev        2.Ödev        3.Ödev

SIRA AD SOYAD 3. ÖDEV KONUSU
1 ÇAĞRI SEVİNER Sabit bir Pi sayısı(2) tanımlayınız. Yarıçap değeri klavyeden girilsin. Çemberin alanını hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
2 FURKAN MORAY Sabit bir Pi sayısı(3) tanımlayınız. Yarıçap değeri klavyeden girilsin. Çemberin alanını hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
3 İBRAHİM OLCAN Sabit bir Pi sayısı(4) tanımlayınız. Yarıçap değeri klavyeden girilsin. Çemberin alanını hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
4 ABDULKADİR YILMAZ Sabit bir Pi sayısı(5) tanımlayınız. Yarıçap değeri klavyeden girilsin. Çemberin alanını hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
5 OĞUZHAN TÜRKGENÇ Sabit bir Pi sayısı(2) tanımlayınız. Yarıçap değeri klavyeden girilsin. Çemberin alanını hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
6 GİZEM YILMAZ Sabit bir Pi sayısı(3) tanımlayınız. Yarıçap değeri klavyeden girilsin. Çemberin alanını hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
7 FURKAN GÜNDÜZ Sabit bir Pi sayısı(4) tanımlayınız. Yarıçap değeri klavyeden girilsin. Çemberin alanını hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
8 FATMA AKKAYA Sabit bir Pi sayısı(5) tanımlayınız. Yarıçap değeri klavyeden girilsin. Çemberin alanını hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
9 KADRİYE MELİS ÖCÜK Sabit bir Pi sayısı(2) tanımlayınız. Yarıçap değeri klavyeden girilsin. Çemberin alanını hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
10 RIDVAN ÇAKIR Sabit bir Pi sayısı(4) tanımlayınız. Yarıçap ve yükseklik değeri klavyeden girilsin. Silindirin hacmini hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
11 TUBA GÖZCÜ Sabit bir Pi sayısı(3) tanımlayınız. Yarıçap ve yükseklik değeri klavyeden girilsin. Silindirin hacmini hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
12 ALİ LAL Sabit bir Pi sayısı(3) tanımlayınız. Yarıçap ve yükseklik değeri klavyeden girilsin. Silindirin hacmini hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
13 SAİT KEREM ALTUĞ Sabit bir Pi sayısı(5) tanımlayınız. Yarıçap ve yükseklik değeri klavyeden girilsin. Silindirin hacmini hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
14 SEDA SÖNMEZ Sabit bir Pi sayısı(2) tanımlayınız. Yarıçap ve yükseklik değeri klavyeden girilsin. Silindirin hacmini hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
15 SEZAİ KOCADAĞ Sabit bir Pi sayısı(3) tanımlayınız. Yarıçap ve yükseklik değeri klavyeden girilsin. Silindirin hacmini hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
16 ŞAHİNDE KARAHANOĞLU Sabit bir Pi sayısı(4) tanımlayınız. Yarıçap ve yükseklik değeri klavyeden girilsin. Silindirin hacmini hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
17 ÖMER PANGAL Sabit bir Pi sayısı(5) tanımlayınız. Yarıçap ve yükseklik değeri klavyeden girilsin. Silindirin hacmini hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
18 FADİME ŞAFAK Sabit bir Pi sayısı(3) tanımlayınız. Yarıçap ve yükseklik değeri klavyeden girilsin. Silindirin hacmini hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
19 KÜBRA ÖZFURUNCU Sabit bir Pi sayısı(4) tanımlayınız. Yarıçap ve yükseklik değeri klavyeden girilsin. Silindirin hacmini hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
20 MELEK GÜNEŞ Sabit bir Pi sayısı(2) tanımlayınız. Yarıçap ve yükseklik değeri klavyeden girilsin. Silindirin hacmini hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
21 NURİCAN DEVE Sabit bir Pi sayısı(3) tanımlayınız. Yarıçap değeri klavyeden girilsin. Kürenin hacmini hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
22 İPEK SARI Sabit bir Pi sayısı(3) tanımlayınız. Yarıçap değeri klavyeden girilsin. Kürenin hacmini hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
23 ORHAN KILINÇ Sabit bir Pi sayısı(4) tanımlayınız. Yarıçap değeri klavyeden girilsin. Kürenin hacmini hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
24 EZGİ SU ENGİN Sabit bir Pi sayısı(5) tanımlayınız. Yarıçap değeri klavyeden girilsin. Kürenin hacmini hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
25 EMİN ÜNAL Sabit bir Pi sayısı(3) tanımlayınız. Yarıçap değeri klavyeden girilsin. Kürenin hacmini hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
26 GÜLHANIM İVDİL Sabit bir Pi sayısı(4) tanımlayınız. Yarıçap değeri klavyeden girilsin. Kürenin hacmini hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
27 MEHMET ÖMER KÖROĞLU Sabit bir Pi sayısı(5) tanımlayınız. Yarıçap değeri klavyeden girilsin. Kürenin hacmini hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
28 TUĞAY KURTULMUŞ Sabit bir Pi sayısı(3) tanımlayınız. Yarıçap değeri klavyeden girilsin. Kürenin hacmini hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
29 İLAYDA KARAGÖZ Sabit bir Pi sayısı(3) tanımlayınız. Yarıçap değeri klavyeden girilsin. Kürenin hacmini hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
30 BURAK VAROL Sabit bir Pi sayısı(4) tanımlayınız. Yarıçap değeri klavyeden girilsin. Kürenin hacmini hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
31 MERVE AKYÜZ Sabit bir Pi sayısı(5) tanımlayınız. Yarıçap değeri klavyeden girilsin. Çemberin alanını hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
32 MUHAMED ÖRENÇ Sabit bir Pi sayısı(4) tanımlayınız. Yarıçap değeri klavyeden girilsin. Dik koninin hacmini hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
33 NESLİHAN BOZ Sabit bir Pi sayısı(3) tanımlayınız. Yarıçap değeri klavyeden girilsin. Dik koninin hacmini hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
34 SEÇKİN YENİÇUN Sabit bir Pi sayısı(5) tanımlayınız. Yarıçap değeri klavyeden girilsin. Dik koninin hacmini hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
35 NAZMİYE KİRADİ Sabit bir Pi sayısı(4) tanımlayınız. Yarıçap değeri klavyeden girilsin. Dik koninin hacmini hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
36 MERVE NUR ÇEKİN Sabit bir Pi sayısı(3) tanımlayınız. Yarıçap değeri klavyeden girilsin. Dik koninin hacmini hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.
37 AHMET CAN YAVŞAN Sabit bir Pi sayısı(5) tanımlayınız. Yarıçap değeri klavyeden girilsin. Dik koninin hacmini hesaplayan programın akış diyagramını çizerek C# Console komutlarını yazınız.

   SON EKLENEN 6 LİNK